[vc_row][vc_column][vc_column_text]

قیمت PS5 و جزئیات پیش سفارش: تیپستر در تاریخ دو برابر می شود و بازه زمانی دقیق تری را برای سونی ارائه می دهد تا اطلاعات اصلی PlayStation 5 را فاش کند.

کالابالا– نکته جدید در مورد اینکه ممکن است سونی اطلاعات PS5 ، قیمت قبل و سفارش تاریخ PS5 را فاش کند، ارسال شده است. این بار، همان منبعی که به تازگی تاریخ بالقوه دوشنبه 13 ژوئیه را برای اعلام این جزئیات مهم پلی استیشن 5 اعلام کرده است ، هم اکنون زمان های خاصی را برای گیمرها ارائه کرده است تا از آن یادداشت کنند.

روبرتو سروانو که اخیراً با توجه به تاریخ احتمالی قیمت PS5، پیش سفارش و جزئیات تاریخ انتشار، نکته جالب توجهی را در اختیار ما قرار داده، اکنون بر ادعای خود دو برابر شده است و اطلاعات جدید دیگری را در این قالب ارائه می دهد. زمان شایعه آشکار به گفته سرانو، آنهایی که مشتاق جزئیات PS5 هستند بهتر است “دوشنبه 12 ژوئیه (14 ژوئیه در برخی از مناطق زمانی) ساعت حدود ”12:30 قبل از ظهر PT /9:30 بعد از ظهر ”CEST را برای خود هشدار بگذارند.

متأسفانه، اختلافات منطقه زمانی دقیق نیست، اما می توان تصور کرد که سرانو در واقع منظورش ساعت 12:30 بعد از ظهر است نه قبل از ظهر.

برای معرفی PS5  اگر ساعت 12:30 بعد از ظهر PT زمان صحیح باشد، باید گیمرها در مناطق زمانی دیگر برای جزئیات بالقوه PS5 در این زمان ها آماده شوند:

  • 1:30 pm MDT
  • 2:30 pm CDT
  • 3:30 pm EDT
  • 7:30 pm UTC
  • 8:30 pm BST
  • 9:30 pm CEST
  • 10:30 pm MSK
  • 1:00 am (July 14) IST
  • 3:30 am (July 14) CST
  • 4:30 am (July 14) JST
  • 5:30 am (July 14) AEST
  • 7:30 am (July 14) NZST

PS5

البته ، اگر منظور سرانو ساعت ”12:30 قبل از ظهر PT /9:30 بعد از ظهر ”CEST بود. با این حال بعید به نظر می رسد که سونی اطلاعات مربوط به قیمت PS5 ، پیش سفارش و انتشار تاریخ را در ساعت 3:30 دقیقه صبح در بازارهای کلیدی مانند ساحل شرقی ایالات متحده منتشر کند. هنگامی که راهنمای کاربر روشن کند کدام بازه زمانی 12 ساعته صحیح است، به روزرسانی اضافه می شود.

در حالی که سرانو در مورد پیش بینی خود مبنی بر اینکه سونی اطلاعات PS5 ، پیش سفارش و تاریخ انتشار PS5 را در تاریخ 13 ژوئیه کاهش می دهد، دو برابر شده است ، در تاریخ 13 ژوئیه، یکی دیگر از تحلیلگران PS5 در حال ارسال لینک به تعداد زیادی از فروشگاههای خرده فروشی که در حال آماده سازی برای سفارشات PS5 هستند، می باشد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You can`t add more product in compare